Karleuša brutalno ponizila i izvrijeđala Šemsu Suljaković : Njene pjesme su šund. Sirotica je ubjeđena da zna pjevati i da je neko voli

0

Sinoć su se nastavile “Zvezde Granda”, na oduševljenje mnogih a jedna od takmičarki koja je nastupila bila je i mlada pjevačica Tamara Selimović a koja je uspjela na kraju da prođe u idući krug ovog mega popularnog takmičenja.

Ona se predstavila sa dvije pjesme, najprije je pjevala “Javi se, otjeraj tugu” od poznate pjevačice Šemse Suljakovi, a potom “Sunce moje” od Aleksandre Mladenović.
Zanimljivo je i to da je jedna od onih koji su dali glas Tamari bila Jelena Karleuša, mada ju je tokom davanja svog “veoma stručnog” komentara brutalno isprozivala i izvrijeđala, pa kao da je to nešto neobično.
Naime, samoprozvanoj divi zasmetalo je mnogo toga, pa je tako krenula rafalna paljba.

Ti si, djevojko, jedno obično mrtvo puha, izbor pjesama ti je odvratan. Gdje ti je uopšte pamet bila?” roštiljala ju je JK, dok se Dragan Stojković Bosanac istovremeno krstio, te ponavljajući “Bože, oprosti joj.
Ona ne zna šta priča.”

Zatim je on Jelenu podsjetio kako je iste te stvari nekoć govorila i Aleksandri Mladenović, pa je ona kasnije ostvarila ogroman uspjeh te snimila već nekoliko hit pjesama, što je dodatno izrevoltiralo Karleušu pa je nastavila po svom, da baca otrov.

Jelena je prokomentarisala i Šemsu, za koju je kazala kako su njene pjesme šund te kako je ona sirotica jer je ubjeđena kako zna da pjeva i da ima neko ko je voli slušati.