Kakvi mišići: Pjevačica ovom ”fotografijom” izazvala pomutnju na društvenim mrežama, a muškarcima nije dobro! (FOTO)

0
12

Poznato je da većina naših zvijezda estrade itekako pazi na svoj izgled i kako će im tijelo izgledati. Posebno je to važno za svjetske zvijezde, posebno za one iz svijeta muzike. Jer je posao u ovome biznisu veoma brutalan i ako samo malo prestaneš obraćati pažnju na svoj izgled i stajling vrlo brzo postaješ nezanimljiv javnosti i medijima, a onda je veoma teško se vratiti na neke stare staze popularnosti.

Pa je tako i poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) koja je sve bliža šestoj deceniji života poznata kao pravi simbol ljepote, i poznato je da je njeno tijelo uvijek bilo mamac za požudne muške poglede, a i paparazzi uživaju da je fotografišu, posebno u nekim ekstravagantnim odjevnim kombinacijama.

Iako slavna pjevačica i glumica naredne godine slavi 50. rođendan ovim selfiem na kojem pozira pokazujući svoje impresivne bicepse ostavivši svoje obožavatelje bez teksta.

Pa je tako baš ovih dana u nekim neobaveznim razgovorima sa novinarima poslije jednoga nastupa ovo rekla o sebi i svojoj karijeri i kako sve ove godine opstaje u tom teškom ritmu koji šou biznis traži od umjetnika:

‘Osjećam se kao superheroj nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam počela, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše, no obećala sam sebi da me neće umoriti, već da ću na kraju biti još jača. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna, a u sve sam morala uklopiti i svoju tjelovježbu. Ali evo ostala su mi još samo 3 koncerta! U meni je pravi vrtlog emocija, ali osjećam se snažnom, sretnom i zahvalnom!’, poručila je ona uz prigodnu fotografiju.