Kakva Je To Seljankura: Haljina Koštala 7000 Eura, Dragana Opet Pokazala Da Nema Ni Stila Ni Ukusa – Džaba Ti Zlata I Dijamanti – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Kakva Je To Seljankura: Haljina Koštala 7000 Eura, Dragana Opet Pokazala Da Nema Ni Stila Ni Ukusa – Džaba Ti Zlata I Dijamanti

Dragana Mirković važi za jednu od top faca Balkana i čitavog regiona kao megapopularna pjevačica, a li i jedna od najbogatijih osoba sa naše domaće scene. Dragana je osoba koja više ne zna ni gdje ni šta ima, a pored braka sa suprugom Tonijem i djecom, upsješno vodi i svoju televiziju DM SAT. Svako bi pomislio da jedna takva žena oko sebe ima hrpu stilista i da ona ostavlja bez daha svaki put kada se pojavi u javnosti. One definitivno ostavi ljude bez teksta, ali je to jako rijetko u pozitivnom kontekstu.

Dragana je uvijek imala poprilično interesantan ukus za oblačenje, pa je tako često bila na meti modnih kritičara. Mirković je čak izjavila jednom da se sama oblači, jer su joj stilisti pokupavali da obuzdaju njen vragolasti duh kroz odjeću. Dragana misli kako se ona odlično oblači, ona jednostavno voli sve što ima na sebi i najugodnije joj je kada sama sebi bira odjeću koju će da nosi taj dan. Nikada nije voljela da prati pravila niti da izgleda kao i sve ostale njene kolegice ili neke svjetski poznate dive, a to joj je pomoglo i tokom karijere. Ipak, o nekim stvarima se trebam malo posvetiti pažnje, jer iako je ona rijetko kada bila dovedena u vezu sa nekim skandalom, jako često se piše o njoj i njenim odjevnim kombinacijama.

Neke su joj stvari super, ali je ipak pretjerala sa ostalim stvarima. Recimo, tako je jednu haljinu platila vrtoglavih 7 hiljada eura, a ta ista haljina je naišla samo na negativne modne kritike. Uprkos tome, Dragana i dalje tvrdi da je sa njenim ukusom sve u redu i da jednostavno ne želi da se uklapa u prosjek estrade.

Oglasi – Advertisement