Marija Šerifović radosno je obeležila svoj 39. rođendan u društvu svojih najdražih pratilaca, okružena prelepom čokoladnom tortom i zaraznim cerekom koji je zračio čistim zadovoljstvom. Na svom Instagram nalogu, otvoreno je izrazila svoj duboki osećaj zahvalnosti za izuzetan, smislen i moralno ispravan život kojim je bila blagoslovena, željno iščekujući još veća iskustva koja su pred nama. Izliv ljubavi i lepih želja i njenih prijatelja i odanih pratilaca na Instagramu, kao iu njihovim ličnim pričama, dodatno je doprineo ogromnoj radosti slavlja.

 

Marija, rodom iz grada Kragujevca, bila je blagoslovena izuzetnim pevačkim sposobnostima svoje majke, jer je i sama bila poznata folk pevačica. Pokazujući svoj izuzetan talenat u ranoj mladosti, Marija je napravila svoj prvi korak u centru pažnje kada je krasila televizijske ekrane sa samo 14 godina, očaravši publiku svojim očaravajućim nastupom zajedno sa svojom majkom.

 

Svijet je ostao zadivljen jer je zapanjujuće objavila svoj prvi album samo pet godina kasnije, označivši početak jednog fenomenalnog muzičkog putovanja. Međutim, upravo njena trijumfalna pobeda na Evroviziji 2006. postavila je Mariju u nezaustavljivu snagu u srpskoj muzičkoj industriji, učvršćujući njen status ikone ličnosti u oblasti muzike.

 

 

 

Fotografija iz djetinjstva koja se pojavila na raznim platformama društvenih mreža pruža fascinantan uvid u izuzetnu transformaciju koju je Marija proživjela tijekom godina. Na ovoj zadivljujućoj slici, Marija se može videti kao mlada devojka sa glavom punom raskošnih, crnih lokna, koja odiše samopouzdanjem dok elegantno pozira sa harmonikom. Čak i u tako nježnim godinama, bilo je očigledno da Marija posjeduje urođenu sposobnost i strast za muzikom, talenat koji će je na kraju katapultirati na vrhunac živahne balkanske muzičke industrije.

Preporučujemo