KAKVA BRUKA I SRAMOTA- RODITELJI SE JAVNO ODRIČU ANĐELE ZBOG AKCIJA U KREVETU SA ZVEZDANOM! – Ocu pozlilo, od bruke ne izlaze napolje!- Poručili joj SAMO JEDNO (FOTO)

0

Odnos između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića danima je glavna tema u “Zadruzi”, ali i van nje. Anđelino čudno ponašanje, njihove stalne svađe te akcije koje stalno imaju u krevetu Anđela i bivši robijaš su ostavili u šoku mnoge gledaoce, ali posebno Anđeline roditelje koji od bruke i sramote više i ne izlaze iz svoga doma u Herceg Novom. Kako saznaju neki mediji u Srbiji, Anđelini roditelji su toliko ogorčeni da su na korak od toga da je se zauvijek, i javno odreknu:

” Anđelini roditelji od bruke ne smiju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova kćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više kćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu prije nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo” – ispričao je komšija Anđelinih roditelja.

On je i dodao kako su Anđelini roditelji potpuno na strani Zvezdanove bivše, Ane, koja je riješila da stavi tačku na odnos sa Zvezdanom. Kako je rekao komšija, Anđelini roditelji do sada nisu imali prilike da razgovaraju sa njom, ali su navodno preko produkcije joj poručili da zaboravi na njih i da  ne pomišlja da se vrati u Crnu Goru, te da su joj poručili da može slobodno da ostane u Beogradu da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, i da u njihovoj kući za nju više nema mjesta

Podsjećanja radi, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu, njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, oni rješavaju sek*om. Zvezdan je u jednom momentu bio i raskinuo sa Anđelom te se otvoreno bio nabacivao Aleksandri Nikolić, koju je i poljubio, ali mu je ona rekla kako ne želi da ima bilo šta sa njim, pa se on onda vratio Anđeli.