Kako se vi zovete? U vašem imenu i prezimenu je zapisano da li vam je suđeno bogatstvo i moć

0
15

Nekada je moguće da je vaše ime i prezime razlog zbog čega imate slabu zaradu, te tačnije brojevi koji izlaze iz vašeg imena. Trebate da saberete odvojeno brojeve imena i prezimena, dok ćete onda i ta dva broja sabrati. To ćete sve raditi dok ne budete dobili broj od jedne cifre.

Broj jedan– to su osobe koje će uvijek težiti da budu prve. Potruditi će se da obave svoj posao savrešno zbog toga što oni znaju da njihovo vlastito samopoštovanje zavisi od toga, a neće se nikada oslanjati na druge osobe, niti će računa na tuđu pomoć. Njih više zanima rad nego da dobiju nešto nezasluženo.

Broj dva- to su osobe koji će uvijek imati partnere na svojoj strani koji će im pomoći kako bi došli do novca. Većinom se dešava da je partner ta osoba koja ih izdržava i zapošljava, te im daje sve uslove da bi mogli da realizuju razne poslovne potencijale i najbolje će uvijek raditi u timu.

Broj tri- to su osobe koje najviše vole novac, dok će ipak teško doći do zarade. Cijene novac mnogo i ne troše ga na gluposti jer znaju koliko je on važan u životu. Kada oni uspiju da povežu vlastiti biznis sa zabavom, onda ga neće nikada faliti, te je njihova glavna karakteristika što su vrijedni i kreativni.

Broj četiri- to su osobe koje nikada neće doći do nečega lagano i uvijek će se morati dobro potruditi. Moraju da ulažu dosta vremena i rada kako bi uspjeli u nečemu, a radi posla se moraju odreći zabave. Često se od takvih osoba čuje da odbijaju poslove koje vole jer će uvijek izabrati bolje plaćene poslove.