KAKO JE DARKO LAZIĆ OSRAMOTIO ANU SEVIĆ, SKRIVALA SE OD SRAMOTE: Procurilo u javnost, OVO JE NJIHOVA NAJVEĆA TAJNA, BRUKA!

0

Poznati par Ana Sević i Darko Lazić , su odavno stavili tačku na svoj brak , ali i dalje su im u brojnim momentima redovno postavljana pitanja u vezi sa njihovim odnosom. Iako već oboje imaju nove partnere i krenuli su dalje sa životom , ovakva pitanja su neizblježna s tim zato što imaju i kćerku , pa moraju komunicirati.

Ana Sević je već godinu dana u sretnoj ljubavnoj vezi sa Danijelom Nedeljkovićem , dok s druge strane i Darko ima porodicu. Naime , on je sa svojom vjerenicom Marinom dobio sina.  Ana Sević je nedavno gostovala u jendoj emisiji u kojoj je otkrila nove šokantne detalje o njihovom odnosu .

Naime , Ana je priznala da je dugo trpila razne stvari i da je odluku o razvodu donijela onda kada je shvatila da nikako ne može promijeniti Darka.  Ana je rekla da je tjerala da vidi dokle će Darko ići i istakla da mu je dala milion šansi ali da ih je on sve prokockao.