KAKAV UŽ*S- OVDJE JE PRONAĐENO TKIVO, ALI I DNK ANE VOLŠ: Brajan kom*dao ženino tijelo u SPECIJALNOM ODIJELU!- OVO JE IMAO NA NOGAMA- JEZIVI DOKAZI (FOTO)

0

Brojni materijalni tragovi nađeni tokom istrage doveli američke istražitelje do Beograđankinog muža, te je on  jedini osumnjičeni za njenu smrt. Već je poznato da je Brajan Volš (48), optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš (39), tijelo svoje žene je nakon zločina, kako se sumnja, raskomadao obučen u zaštitno odijelo za deratizaciju i kućne papuče!. I dok njegov advokat Trejsi Majner u medijima kaže kako ona ima namjeru da dobije ovaj slučaj na sudu, tj. da oslobodi Brajana Volša krivice, sa druge strane tužiteljica Lin Beland je tokom suđenja u srijedu iznijela niz dokaza protiv Volša:

” Brajan Volš je želio da se razvede, ali umjesto razvoda on je svoju suprugu pretukao nasmrt, zatim se otarasio tijela – rekla je tužiteljica na sudu u srijedu, a nakon toga je iznijela čitav niz dokaza koji su doveli do toga da Brajan bude optužen za ubistvo:”  Na snimcima sa nadzornih kamera iz dva kompleksa vidi se kako Brajanov “volvo” i čovjek koji odgovara njegovom opisu baca džakove u kontejner. Smeće iz ovih kontejnera je spaljeno prije nego što su istražitelji uspjeli da ga pregledaju – rekla je tužiteljica i dodala:

” Međutim, istražitelji su uspjeli da pronađu smeće koje je Brajan bacio na drugoj lokaciji, u blizini kuće svoje majke. Pronađeno je 10 vreća sa dokazima. U kesama su nađeni: tragovi krvi, sjekira, testera, peškiri, nož, rukavice, jako zaprljan tepih i zaštitno Tajvek (Tyvek) odijelo, koje prekriva čitavo tijelo i koristi se kao zaštita od opasnih materija ili hemikalija. U kesama je nađen i vakcinalni karton za kovid 19 na ime Ana Volš, kao i “prada” torba i dijelovi ogrlice koju je Ana nosila.”

Ostatak pročitajte OVDJE