KAKAV ŠOK ZA SVE- Povećao svoj muški pon*s pa najavio tužbu- NIKADA NEĆETE POVJEROVATI KOJI POZNATI MUŠKARAC JE OVO URADIO! (FOTO)

0

Reper 50 Cent (47) tužio je doktorku klinike za plastičnu hirurgiju iz Majamija koja je navodno sugerisala da je on bio njihov klijent na operaciji za povećanje penisa. Ova tužba je podnesena16. septembra saveznom sudu, i to zbog fotografije na kojoj je ovaj reper, koji se pravim imenom zove Kurtis Džejms Džekson, a koju je on napravio sa doktoricom Anđelom Kogan, misleći da je ona samo njegova obožavateljka. Na kraju se desilo to da je doktorica Kogan iskoristila tu fotografiju u svome članku kojeg je na kraju objavio portal “The Shade Room”.. Ona je navodno u tom svome članku imenovala i 50 Centa kao jednog od svojih klijenata za povećanje muškog spol*og organa, a taj članak je u međuvremenu uklonjen

Uz fotografiju na kojoj se nalaze doktorica i reper, navodno je bila i slika nekog pacijenta koji je bio u otvorenoj bolničkoj haljini, a na njjemu je bio veliki emotikon u obliku patlidžana koji mu je prekrivao dio na tijelu gdje se nalaze muške genital*je. Kod prve prijave, advokatski tim repera 50 Centa, Alehandro Paz i Džozef Rebak demantovali su da je reper bio podvrgnut takvom postupku te su tvrdili kako je ova doktorica iskoristila spornu fotografiju samo za svoju komercijalnu korist, te su u svojoj izjavi za medije rekli i ovo:

” Postupci optuženika izložili su Džeksona ruglu, nanijeli značajnu štetu njegovom profesionalnom i ličnom ugledu i prekršili njegovo pravo da kontroliše svoje ime i sliku” – dodali su advokati, a sam reper je kasnije tražio da se doktorici izda nalog sa kojim joj se zabranjuje da dalje koristi tu sliku, a osim toga je tražio i milione dolara potencijalne odštete za njeno, kako je rekao, zlonamjerno ponašanje.