KAKAV HAOS- NAŠA POZNATA PJEVAČICA UHVATILA MUŽA U KREVETU SA DRUGOM- CAKANA progovorila o ŠOKU koji je doživjela- MOGLA SAM I NJU I NJEGA DA LIKVIDIRAM (FOTO)

0

Nekada veoma popularna pjevačica Dragica Radosavljević Cakana,  je već jako dugo u braku sa svojim suprugom Nebojšem Negićem, i njihov brak važi za jedan od skladnijih na estradi, a ona je u razgovoru sa novinarima priznala da li u njihovom odnosu postoji i ljubomora.

Također se prisjetila i jednoga događaja koji joj baš i nije ostao u lijepom sjećanju, ali na njenu sreću, radilo se o skrivenoj kameri koju joj je priredio njen suprug Nebojša u namjeri da se našali sa njome. Tada je ona zatekla svoga muža u krevetu sa drugom ženom, i kako kaže, nije joj lako da zaboravi taj moment:

” Sjećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem” – rekla je Cakana u emisiji “Zvezde Granda specijal” i dodala: ” Moj osjećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Povjerovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.”