KAKAV BESRAMAN POTEZ OZLOGLAŠENE KAMILE – Ovaj njen postupak svi smatraju najvećim PROMAŠAJEM u istoriji (FOTO)

0

Interesovanje oko svega što se dešavalo u vezi smrti kraljice Elizabete ne jenjava, mada je već sve završeno oko sahrane i svih ostalih ceremonija. Sve je to vratilo i i interesovanje javnosti oko smrti princeze Dajane, za koju mnogi misle da nije imala dobar odnos sa pokojnom vladarkom. Poznato je da institucija kraljevske porodice nije mnogo voljela Dajanu, ali je ona u narodu i dalje omiljena, jer je uvijek oduševljavala sa svojim ponašanjem i sa svojim vanvremenskim stilom, kojeg neke dame pokušavaju da iskopiraju.

A vjerovali ili ne, među njima je i nova kraljica supruga Kamila Parker. Ona se bila predstavljala kao Dajanina prijateljica, te je isticala kako je sretna što je Dajana našla nekoga kao Čarlsa, ali je istina bila mnogo drugačija. Glasine kažu da u kraljevskoj porodici Kamila nikako nije važila kao dobra opcija za Čarlsa, ali se ona veoma trudila da dobije poštovanje ljudi, pa joj nije bilo strano ni da preslikava Dajanin stil, ne nadajući se da će to samo da napravi kontraefekat. Posebno je lavinu komentra izazvalo njeno pojavljivanje u crnoj kreaciji, koja je neodoljivo podsjećala na čuvenu Dajaninu osvetničku haljinu.

Ljudi na Twitteru su je nimalo nježno prozvali te su taj pokušaj nazvali: “Jedan od najvećih epskih Kamilinih promašaja u istoriji!”, a neki od komentara su izgledali ovako: ”Ovo je blam. Kamila izgleda samo kao “džumbus”, ne možeš prevazići prvu i jedinu Dajanu.” Ipak, među članovima kraljevske porodice se često mogu vidjeti stalinzi koji podsjećaju na izbore princeze Dajane, a na taj način joj je nekoliko puta odala počast i Megan Markl. Ali Ona nije doživjela prozivke kao Kamila, već su Megan mnogi sa tim potezom podržali, te su istakli kako ona ima sličnu sudbinu kao pokojna princeza.