Kada uzmete kovanicu sa zemlje to ima skriveno značenje i ima uticaja na vaš život: Evo šta to znači

0

Kada idemo ulicom i gledamo kuda koračamo nije rijetko da vidimo na tlu neku novčanicu.

Kada je to papirna novčanica svako će se sagnuti i pokupiti je, možda se okrenuti par puta oko sebe kao da radi nešto kriminalno i brzo nastaviti da korača.

Istina papirne novčanice se rjeđe nađu na ulici jer teže ispadaju za razliku od metalnih novčića koji mogu ispasti iz džepa ili iz tašne ako nije dobro zatvorena.

Isto tako,jako malo ljudi će se sagnuti da podigne tu kovanicu pogotovo ako je manje vrijednosti apoena iako je vide ili skoro nagaze na nju. A mnoge zemlje ili bolje rečeno mnogi narodi imaju svoje tumačenje toga, različito se tretira pronalazak novčića na tlu.  Neki narodi vjeruju da se taj novac pokazao baš njima na putu i da će ,ako ga pokupe i stave u novčanik on pokrenuti pravu lavinu novca i dovesti do preokreta u finansijskoj situaciji.

Kinezi vjeruju da je za svakoga pronalazak novčića na zemlji znak velike sreće, takve osobe će doživjeti nešto veoma lijepo. A neki narodi pak taj novčić koji nađu na zemlji koriste kao amajliju “protiv uroka”

U nekim kulturama vlada vjerovanje ,ako je neko pronašao novčić na zemlji, na trotoaru,ili na ulici, onda se to tumači kao spiritualna poruka da uživate poštovanje duhova sa onoga svijeta, znači da vjerujete u onaj svijet,poštujete duše umrlih a onda vam taj novčić dođe i kao signal da anđeli paze na vas, vaše blagostanje .

Takođe se to tumači kao poruka nekoga vama veoma dragoga koji je na onome svijetu, pa vam ta osoba putem te kovanice želi poručiti da vas voli, da misli na vas i da brine o vama ,jer metalni je novac postojaniji u vremenu , pa preko njega anđeli i umrle duše mogu jasnije da ostave svoj trag . Neki pak smatraju da je to znak koji šalje sam Bog kako bi pronalazaču rekao da se ne boji i da je Bog uz njega. Sledeći puta kada vidite novčić na ulici,možda i podignete i stavite u džep a onda vam se desi nešto lijepo.