“KADA SU LJEKARI IZGUBILI NADU, OVAJ MELEM ME SPASIO” Lidija otkrila recept za domaći melem, DOBILA GA OD RUSKE TRAVARKE

0

Melem od aloe vere i ljekovitog bilja, napravljen po receptu bake ruskinje je pomogao Lidiji Vučković da zaustavi napredovanje njene bolesti.

Prije 16 godina Lidija je oboljela od multiple skleroze, progresivnog oboljenja koje se, kako se pokazalo, ipak može da se zaustavi. svoju borbu za izlječenje od multiple skleroze je pričala uz osmijeh, kao da se to sve dešavalo nekom drugom, a ne njoj.

Nedaleko od Niša uz Južnu Moravu, Lidija je zajedno sa suprugom Miroslavom napravila staklenik u kojem gaji medicinsku aloe veru.

– Iz čista mira dobila sam jaku glavobolju i vrtoglavicu, nisam mogla ni da jedem ni da pijem, i niko nije znao šta mi je. Primljena sam odmah na gastroenterološko odjeljenje, gdje su mi snimili želudac, žuč, jetru, i sve ostale organe. Rezultati su bili dobri, a meni je bivalo sve gore i gore, jer sam neprestano povraćala, a onda sam sedmog dana pala u komu koja je, doduše, vrlo kratko trajala. Prebačena sam na drugo odjeljenje, gdje mi je na osnovu likvora utvrđeno da zapravo bolujem od multiple skleroze.

Nastavak pročitajte OVDJE.