Kada su joj pustili snimak, Luna je shvatila da se osramotila pred svima: Pokušavala se odbraniti, ali joj je Sloba začepio usta

0
38

Iza naših Zadrugara stoji jedan veoma buran period, a možemo reći da je najgora bila ova zadnja sedmica. Tada su oni imali mogućnost da gledaju nekoliko snimaka koji su obilježili rijaliti. Naravno, po običaju su najviše svađa i nemira uzrokovali Luna Đogani i pjevač Sloba Radanović. Lunu su te svađe nekoliko puta znali dovesti do pravih napada histerije.

Nekoliko puta je zaista poludjela i nije više mogla da to trpi, te je imala zaista groznih dana. Sada kada je sve to završeno, sigurno se svi osjećaju lakše jer idu kući i nema te histerije. Razlog jedne njihove svađe je bio taj snimak gdje se moglo jasno vidjeti i čuti kako Luna govori sama za sebe da je mnogo bolja od Kije u svemu. Rekla je kako se njeni pozivi za Marku vide kako bi došao do nje dok su oni bili još u kazinu.

Luna je tako javno osramoćena pred svima, a nije joj bilo nikako drago zbog toga. Pokušavala je da se izvine Kiji tako što joj je govorila da se ne sjeća ničega te noći, niti da je izjavila to, a da ne misli da je ona bolja od nje, ili bilo koga drugog. Dok se izvinjavala Kiji, pravdala se kako je ona prije Slobe bila zaist akul djevojka i da nikada nije ništa loše napravila. Govorila je da je uvijek bila raspoložena za dobru zezanciju, a da je ta izjava kako je ona bolja u svemu od Kije bila samo jedna šala i ništa drugo, a sada pogledajte kako je sve to izgledalo: