Kada se probudi iz kome ovaj će mladić saznati da mu je cijela porodica mrtva: Najpotresnija priča nakon jezive katastrofe (FOTO)

0

Nekada, kada saznamo za neke vijesti i ljudske sudbine kao što je ova koju dijelimo sa vama u ovome tekstu, najčešće pomislimo da naši životi i nisu tako loši te da nemamo nikakva prava da se žalimo na bilo šta i da smo sretnici i veći nego to i shvatamo.

Ovaj tinejdžer o kojem pišemo se trenutno nalazi u komi, a kada se probudi iz nje saznati će da je ostao sam na ovome svijetu, jer mu je cijela porodica poginula tokom erupcije vulkana na Bijelom ostrvu. Džesi Langford (19) iz Sidneja u Australiji, trenutno se nalazi u bolnici, a 90% opekotina prekriva njegovo tijelo.

On je otišao na krstarenje koje je trebalo da raje 12 dana,a  sa njime je bila njegova majka Kristina, otac, Entoni i sestra Vinona, a razlog tog putovanja je bila proslava 51. rođendana njegovoga oca. Devetog decembra su na krstarenju odlučili da posjete Bijelo ostrvo kada se desila prava katastrofa. Njegovi roditelji su stradali oko 2 sata popodne taj dan, kada je krenula erupcija vulkana i kada je vulkan poslao dim i stijene u vazduh, a zvaničnici misle da se tijelo njegove sestre nalazi negdje u vodama oko ostrva i pretpostavlja se da je mrtva

Ova katastrofa, o kojoj su pisali svi mediji u svijetu je bila takvih razmjera da se za sada smatra da je život izgubilo najmanje 16 osoba, te da je 20 ljudi povrijeđeno. Ostaje da se sazna zašto je turistima bio ostao dozvoljen pristup ostrvu kada se znalo da postoji mogućnost erupcije vulkana, a zna se da su turisti dobijali gas maske kako bi se mogli približiti ostrvu, mada su postojala upozorenja da je to veoma opasno i da nije niti malo bezbjedno.