Kada joj je frizer pokazao šta se nalazi u njenoj kosi, malo joj je falilo da se onesvijesti (Video)

0
44

Mnoge žene vole da njeguju svoju kosu, pa je radi toga njima bitno kod kojeg će frizera otići. Naravno, ako ste žena, sigurni smo da ćete reći isto. Nikome nije svejedno kome će povjeriti svoju kosu, morate se složiti. Kada god odemo frizeru, onda većinom dođemo tamo spremni što podrazumijeva da znamo šta to želimo i tada imamo neka očekivanja. Ta očekivanja trebaju biti realna, a naš frizer nam može dati nekoliko savjeta što se tiče frizure ukoliko to bude potrebno.

Isto tako bi vas trebao obavijestiti šta radi sa vašom kosom i šta stavlja na nju, ali u ovoj situaciji se desilo malo drugačije. Ovaj frizer se htio našaliti sa svojim mušterijama, a radi toga je on uradio nešto što je sve njegove mušterije mnogo zabrinulo i zbog čega su se isprepadali. Sigurno ste mogli na internetu pogledati razne snimke kada se neko želi našaliti sa drugima, ali ovo je zaista nešto što ranije nismo mogli pogledati. Ovaj snimak je dobio mnogo reakcija, te je postao popularan za kratko vrijeme. Pogledajte sada kako je to izgledalo i sigurno ćete se nasmijati:

Mnogi koji su gledali ovaj snimak su se dobro nasmijali, ali mi smo sigurni da ovim ženama na početku nije bilo nikako smiješno, a niti svejedno šta se dešava. Otišle su frizeru kako bi on sredio njihovu kosu, ali tada su doživjele pravi stres tako što je frizer pokušavao da se našali i govorio je svojim mušterijama koliko je kose opalo sa njihove glave. Sigurno bi to svakoga zabrinulo, ali poslije su se i oni smijali.