Kad je ona stigla sve je stalo: Prva žena došla sa detetom na Vidojevu sahranu, evo kako izgleda i šta je rekla Nikolini! (FOTO)

0

Prije nekoliko dana u Srbiji je iznenada preminuo Vidoje Ristović, iz jedne od najbogatijih obitelji u zemlji. Vidoje (44) pronađen je mrtav u stanu maserke na Vračaru, koja je nešto poslije ponoći pozvala Hitnu rekavši da ne diše pola sata.

 

Kada su stigli na mjesto događaja, liječnici su mogli samo konstatirati smrt, a onda su mediji počeli javljati da je žena koja je bila s Vidorjem njegova ljubavnica. Zabilježeno je da je Nikolina napustila stan neposredno prije dolaska njegove prve supruge, a jučer se s njegovom kćeri pojavila na sprovodu na novom beogradskom groblju.

Na sprovodu su bili Vidojevi roditelji Marija i Viktor Ristović, supruga Nikolina, prva supruga Lana te kćeri Matea i Sofija. Prisutni su primijetili da je vidno potresena i nije prestajala plakati Nikolina stigla na groblje u društvu kćeri  Sofije i Vidojeve kćeri  iz prvog braka. Bivša Lanina supruga, Matejina majka, i njezina kći donijele su u grob vijenac od bijelih kala uz potresnu poruku. Lana je također izjavila saučešće Nikolini.