Jovanu Jeremić poredili sa Jovanom Joksimović, ona ŽESTOKO ODBRUSILA: “Pitajte je šta je završila od škole…” PONIZILA JE DO KRAJA (FOTO)

0

Svako do nas zna ko je Jovana Jeremić, kao i ko je Jovana Joksimović. Međutim, moramo da se složimo da su one dva različita tipa voditeljica kao i žena. Jovana Jeremić je sada odgovorila na nekoliko pitanja za medije, prvobitno je istakla kako je preko 10 godina radila u Happy TV imala jako visoka primanja, od čega je sebi kupila i stan, kao i automobil, također istakla je da joj nikad niko ništa nije kupio, jer ona voli tako “čist račun, duga ljubav”.

Ona je sada nakon što je donela odluku da se razvede nije materijalno zavisna od svog supruga, što joj olakšava sve, rekla je sama. Mnoge žene kako ona kaže ostaju u braku jer nemaju gde, ona ima svoj krov nad glavom. Kada su je pitali da li joj je Joksimovićka konkurencij, ona je rekla da joj više nije ni blizu, jer je nema na nacionalnoj televiziji, više joj ne može biti konkurencija, istakla je. Ona je rekla pored toga da je među njima velika razlika, ona je diplomirala Pravni Fakultet u Begradu, a onda je dodala da pitaju Jovanu Joksimović šta je završila od škole…