JEZIVO PRIZNANJE- Naša poznata starleta Nataša Radan zbog prevare PROLAZI KROZ PAKAO-” REKAO MI JE DA SE SAMA OŠIŠAM ILI ĆE ME ON OŠIŠATI (FOTO)

0

Bivša zadrugarka i starleta Nataša Radan šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj je ošišana do glave, a onda je priznala kako je sa sadašnjim dečkom imala ozbiljan problem, kada ju je uhvatio kako se dopisuje sa bivšim momkom: ”Moj sadašnji dečko mi je uzeo telefon, video svašta i j*biga… Čula sam se sa bivšim dečkom sa kojim sam bila prije pet godina, bilo je svašta u porukama… Trebalo je krišom da odem kod njega u Švajcarsku, čuli se svaki dan. I, eto…” – rekla je Nataša novinarima, a na njihovo pitanje da li je bila njena odluka da se ošiša do glave, Nataša je rekla:

” Sama sam skinula kosu i ošišala se, a on me je ispravljao i skinuo sve sa glave jutros. Nisam sama riješila, nego je on riješio. Trebalo je da biram da li ću sama da se šišam ili da me šiša on, pa sam izabrala sama. Morala sam ili ja ili on, pa sam riješila sama, tako mi je lakše” – ispričala je bivša zadrugarka, ističući da joj je dečko “opasan”.

Otkrila je kako joj više ne pada na pamet da se čuje i dopisuje sa bivšim momcima, a dečko joj je zabranio i odlazak na nastup pjevača Amara Gileta Jašarspahića, sa kojim je prije imala aferu:” Ne smijem sada da izlazim iz kuće, a kamoli da idem na nastupe Amara Gileta”