JEZIVA ISPOVIJEST ŠABANOVE UDOVICE- Progovorila o HORORU U NJENOJ PORODICI- ”Nemate vi pojma šta mi je Šaban radio, malo lakše dišem otkako ga nema”

0

Nedavno se napunilo pune 2 godine kako nas je napustila legenda narodne muzike Šaban Šaulić. Iza  njega je ostala supruga Goca  i njihovo troje djece, te veliko nasljedstvo za koje se bori i Šabanov vanbračni sin Robert, koji je angažovao advokata po tom pitanju, da se sve to ospori na sudu.

I sama Goca se nakon dužeg vremena oglasila u medijima, pa je otkrila kako je uspjela da odgleda film Dara iz Jasenovca koji ju je pogodio mnogo, a i zbog činjenice da je njen otac bio jedan od logoraša u Jasenovcu, ali on je srećom uspio da izvuče živu glavu iz logora. Otkrila je i da je njen muž znao nekada biti veoma težak kao osoba, te da se tada nije moglo pričati sa njim, i ad je veoma često imao izljeve bijesa

Ona vjeruje da su na to njegovo ponašanje dosta uticale neke frustracije koje je ponio iz djetinjstva i da je na to posebno uticao njegov otac koji je i sam bio u Jasenovcu.