Jeziv snimak iz srednje škole: Ovo što ovaj policajac radi dječaku od 12 godina nismo nikada u životu vidjeli (video)

0
1133

Službenik u jednoj srednjoj školi u Sjevernoj Karolini je napravio snimak sa hodnika škole, a na snimci se vidi kako je jesan učenik na najbrutalniji način bačen u dva navrata na pod od strane čovjeka koji radi na obezbjeđenju škole i koji je direktno odgovoran šerifu u tom mjestu. Ime ovoga zamjenika šerifa nije objavljeno, ali je medijima potvrđeno da ta osoba više nije zaposlena i da se protiv nje pokrenuo postupak

Direktor ove škole je novinarima rekao da cijeni zainetersovanost i zabrinutost javnosti, ali da on više ništa ne može reći po tome pitanju dok se istraga ne završi, a još je i dodao da prema saopštenju koje je došlo i do njega Državni istražni biro Sjeverne Karoline odgovorilo je na žalbu 12. decembra iz školskog okruga u “vezi sa napadom na maloljetnike od strane službenika za sprovođenje zakona”.

Kamera u školi je snimila zlostavljanje maloljetnika,a  na snimci se vidi kako službenik uzima dječaka od 12 godina i brutalno ga ruši na pod, da bi ga zatim podigao i još jednom, još brutalnije bacio na zemlju, te ga zatim hvata za odjeću i počine da ga povlači unaprijed, a incident je potvrdila i sama škola čiji je direktor rekao sljedeće:

Prema saopštenju, Državni istražni biro Severne Karoline odgovorilo je na žalbu 12. decembra iz školskog okruga u “vezi sa napadom na maloletnike od strane službenika za sprovođenje zakona”.

”Zabrinuti smo zbog incidenta do koga je došlo. Zvaničnici škole i okruga blisko sarađuju i u saradnji su sa lokalnim vlastima kako bi se ovo pitanje rješavalo dosljedno politikama školskog odbora i državnim zakonima. Bezbijednost naših učenika bila je i ostaje od najvećeg značaja za naš okrug”

Kako su roditelji dječaka rekli, on je sada dobro i pušten je na kućno liječenje, a sam šerif je rekao da je bio frapiran kada je vidio snimak, jer je i sam otac i djed osmoro unučadi te ga je ovaj dječak podsjetio na njegovoga unuka.