Evo kako su pevačice izgledale u trudnoći: OVO JE KARLEUŠA, ali čekajte da vidite CECU I LEPU BRENU – Pripremite se za pravo IZNENAĐENJE…(FOTO)

0

Trudnoća je moramo da kažemo da je to sigurno najlepši period u životu svake žene. Ali, kada vidimo javne ličnosti one su jednako morale da se u toku trudnoće ugoje ali su neke dosta računa vodile o tome da vežbaju i da se hrane zdravo, pa im je porastao samo stomak.

Jeste li do sada imali priliku da vidite kako su poznate pevačice izgledale kada su bile u drugom stanju? Verujemo da ste možda nekada imali prilike da vidite Jelenu Karleušu i Cecu koje su u nekoliko navrata same objavljivale svoje slike kada su bile trudne u znak sećanja na neka lepa vremena u njihovom životu. Sada ćete u nastavku teksta imati priliku da vidite slike i nakojima se nalazi Lepa Brena sigurno do sada niste videli i dobro se pripremite, jer ćete i sami u nastavku videti nekoliko pevačica u drugom stanju, između ostalog, stavili smo među njih i jednu voditeljicu koju ćete moći sami da prepoznate.