• Jelena Bročić dosljedno je odisala aurom poniznosti i skromnosti, upotpunjenom neupadljivim držanjem i toplim osmijehom, a sve to nadmašuje samo njen neosporni glazbeni talent.

Zabavljač, poznat po hitu “Bele rade”, u jednom se trenutku odlučio maknuti iz javnosti i povući. Jelenina borba da se uklopi u estradu, koja je evoluirala s novim standardima, postala je očita, što ju je dovelo do teškog izbora smanjivanja pojavljivanja, unatoč tome što je isticala svoj stalni entuzijazam i predanost.

Iako je i dalje vesele nastupi na privatnim zabavama, čini se da joj svjetla medijske pozornosti baš i ne prijaju.

Kako bih ispunila licnu želju, svjesno je odlučila napraviti korak unatrag. Ovo povlačenje iz medija bilo je isključivo potaknuto mojom vlastitom potrebom i ni na koji način ne utječe na moj rad. Unatoč promjenama u mom osobnom životu, posebice nakon razvoda, nastavljam održavati svoju uobičajenu radnu rutinu. Ovu izjavu pjevačica je dala u intervjuu za “Grand”, gdje je otkrila da posljednjih godina živi na dvije različite adrese.

Iako joj je u osobnoj iskaznici adresa upisana kao Beograd, slobodno vrijeme prvenstveno posvećuje rodnom selu kraj Guče.

Uz potporu svojih roditelja, krenula je u poljoprivredni pothvat u kojem uzgaja jedinstvene sorte voća, posao koji joj donosi isto toliko ispunjenja koliko i njezina strast prema pjevanju. Kada se često vraćam u svoj dom, susrećem se s obiljem malina, kupina i grožđa. U ovakvom okruženju aktivno pomažem svojim roditeljima dok mudro raspoređujem resurse.

  • Mjesto mog rođenja za mene ima poseban značaj, kao kad me netko pita da li me je uopće sramota što sam rođena na selu. Apsolutno ne, dapače, jako sam ponosna na to – izjavila je Jelena, koja je osim profesionalnih transformacija očito prihvatila i neke estetske promjene.

    Transformacija izgleda Jelene Broćić tijekom godina najjasnije se može vidjeti kroz njezine Instagram fotografije. Njezini obožavatelji jednoglasno se slažu da i na ulasku u šesto desetljeće zadržava zadivljujući i fenomenalan izgled.

Preporučujemo