Jelena Tomašević NIKADA ISKRENIJE progovorila o teškoj bolesti!-“MOŽDA NEĆU BITI ŽIVA KAD NAŠ SIN POĐE U ŠKOLU” (FOTO)

0

Iako je cijeli svijet danas najviše zabrinut zbog pandemije korona virusa, istina je da ljudi i dalje u velikom broju oboljevaju i od drugih bolesti i da su to problemi sa kojima se mnogi suočavaju svakoga dana. Bolesti koje su na neki način posebno podle su autoimune bolesti. Jedna od poznatijih autoimunih bolesti je lupus koja nije niti malo rijetka, a jedna od poznatijih osoba u Srbiji koja boluje od ove bolesti je Jelena Tomašević, supruga našeg proslavljenog košarkaša Dejana

Otkrila je da ima tu bolest prvi puta još dok su živjeli u Španiji, kada joj je prst sam od sebe počeo da otiče. Otkriveno je da ima lupus, a to u stvari znači da iako ona ima 35 godina, njeno tijelo se ponaša kao da ima 75. Njena porodica se tada počela prilagođavati njenom stanju, te su otkrili da se Jelena dugo trudila da niko od njih i ne primijeti da je ona bolesna.

U toj bolesti je muči mnogo simptoma, a tu su oticanja, temperatura, reuma, bolovi i mnogi drugi problemi. Najveća joj je briga da li će da doživi da vidi kako joj djeca odrastaju i da li će biti prisutna kada budu doživljavali najveće životne događaje.