Jelena poručila Saši da je ćorav, a on joj uzvratio najbrutalnije i dao joj nadimak koji će se pamtiti: Opet skandal među članovima žirija, a neki i napustili snimanje (FOTO)

0
826

Sa svakom novom emisijom i sa svakim novim snimanjem zajuhava se situacija u Zvezdama Granda, a čini se da su i pojedini članovi žirija, ako ne i svi, na ivici živaca. Kako se čini, izgleda da se Marija Šerifović na snimanju nove emisije zavadila sa svim svojim kolegama, jer joj nikako nije bilo jasno da su njene kolege dale glas takmičaru koji baš nikako nije valjao.

Zbog toga se obratila svima njima sa pitanjem da li su normalni, dok ju je Viki pokušala uvjeriti kako je taj takmičar bio mnogo bolji od takmičarke koja je nastupala prije njega, a koja je dobila više glasova od žirija, da bi na kraju Marija rekla kako ona takvo nešto nije čula, te nakon toga kategorički napustila studio.

Izgleda da je u posljednje vrijeme u Zvezdama Granda postala tradicija da članovi žirija svoje nezadovoljstvo izražavaju na način da napuste studio i snimanje, kao što je to nedavno napravila i Jelena Karleuša, koja nije htjela da učestvuje u raspravi između Marije i ostalih članova žirija, pa ju je Marija u jednom trenutku kroz viku upitala da li ona ima usta i zašto nešto ne progovori.

Malo kasnije, nakon nastupa jedne takmičarke koja je pjevala i Jeleninu pjesmu, Saša je pokušao da isprovocira Jelenu rekavši da on nije znao da je Jelena snimala i takve limunade, što je Jelenu malo i pogodilo, jer se radi o njenome hitu, pa je Saši odgovorila na svoj način: “Kakva limunada, srce moje ćoravo, pa ovo je najveći grčki hit. Taj kompozitor je na ovoj pjesmi zaradio skoro koliko i ti ovdje sa Grandom”, da bi joj se Saša, kada je čuo kako ga je Jelena nazvala obratio sa ”Dušo moja sisata”