Jelena Karleuša prva pokazala”seljački trend” koji će biti veoma popularan ove sezone: Kada vidite donji dio fotografije, sve će vam biti jasnije (FOTO)

0
29

Poznato je da je na ovim prostorima Balkana, barem što se estrade tiče, Jelena Karleuša jedna od onih koja diktira modne trendove i poznato je da je uvijek, barem za nekoliko koraka ispred ostalih na estradi, barem što se mode tiče.

Tako je i ovih dana, prva pokazala jedan od najvećih trendova sezone, koji je već uzeo maha širom svijeta.

Logomanija polako osvaja svijet, pa stoga nije ni čudo da je i Jelena odlučila da prati taj trend. Tako se Jelena ovih dana pojavila ispred Prvog opštinskog suda odjevena u Fendi, od glave do pete. Došla je odjevena u kratku haljinu i čizme koje su komplet išarane logom ovoga popularnog svjetskog brenda.

I Jelenina torbica je bila brendirana, modna kuća Dior. a košta čak 3.000 dolara pa i više.

Ovaj stil se u estradi dosta dugo vodio kao seljački, ali kako ga je ove godine čitav svijet prihvatio, Jelena je među prvima ka pokazala na Balkanu. Ona i jeste poznata po tome da obožava brendirane stvari i da ne žali para za njih, pa je tako i ovaj potez bio sasvim očekivan.

Jelena je nedavno bila i u Kini gdje je sa djecom posjetila svoga muža Duška koji tamo igra  fudbal, pa je novinarima rekla da je bila veoma ponosna na sebe jer je primjetila da su se svi na ulici okretali za njom diveći se njenome stajlingu, pa je dosta često bila u situaciji da ljudi prstom pokazuju na nju, diveći se njenoj ekstravagantnosti, a ujedno je bila zanimljiva Kinezima i zato što je plavuša, što u Kini baš i nije čest slučaj sa ženama.