Jelena Karleuša pokreće svoj novi biznis: Jelena će pored pevanja zarađivati pravo BOGASTVO OD OVOGA – A EVO I KOGA ĆE PRVO DA POLJUBI U PONOĆ ZA DOČEK…(FOTO)

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako se Jelena kao i brojne njene kolege pojavila na pres konferenciji, a povodom svog nastupa koji će se održati kako smo izvestili javnost u jednom klubu u Beogradu, ali nakon koncerta koji ima zakazan i koji će pre svega biti održan ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Naime, ona je došla u jendoj beloj haljini i plenila je pažnju svih i sa svojim čizmama. Kako saznajemo, belu haljinu kja je pokaala svaku crnu njenog tela i koja je izuzetno neobičan je sama Jelena kreirala. Ona je najavila ovim putem saradnu s jednim brendom i pokretanje nekog novog biznsa, a ova haljina je samo kako ona kaže uvod u sve ono što mogu da očekuju. Pevačica je rekla da želi da napravi nekakve linije odeće koje savršeno da odgovaraju bez obzira u kojem broju da ih uzmete, da li ste mršavi u potpunosti ili sa oblinama i krupnijim, svimaće da pristaje savršeno