Jelena Đoković u zamrzivaču drži svoje sopstveno mlijeko, a kada se ono pokvari od njega pravi ove stvari na koje se mnogi zgražavaju (FOTO)

0
66

Prelijepa supruga najboljeg tenisera svijeta Jelena Đoković je odlučila da napravi jedan potez koji je iznenadio cijeli svijet, i dok se jedni zgražavaju, drugi pozdravljaju njenu inovativnost, a u stvari Jelena je odlučila da svoje majčino mlijeko koje je skupljala i držala u frižideru zamrzne i da od njega kasnije napravi sapun i neke druge kozmetičke stvari

Ona je ovu svoju ideju objavila na Instagramu i na taj način iznenadila mnoge svoje pratitelje, a ispod adekvatne fotografije je napisala:

‘Vratila sam se kući nakon što sam putovala nekoliko mjeseci i pronašla sam ova pakovanja mlijeka. Kada se samo sjetim koliko sam se namučila, ne mogu da vjerujem da ih nisam sve iskoristila. Sada svi govore da se to pokvarilo i da bih trebala da ga bacim, ali jednostavno ne mogu. Međutim, sada sam dobila ideju da ga iskoristim za kupke, sapune ili kozmetiku”, napisala je Jelena i podigla mnogo prašine u najmanju ruku.