Jelena Đoković napravila transformaciju od koje se Instagram zapalio (FOTO)

0
19

Jelena i Novak Đoković su zasigurno jedan od najpoznatijih bračnih parova sa ovih naših balkanskih prostora. Novak je najbolji sportaš Srbije svih vremena, to je sigurno, a ni na cijelom Balkanu baš i nema neku veliku konkrenciju, realno. Dok je Jelena ona snaga koja uvijek stoji uz svoga Novaka i koja mu daje dodatnu energiju i vjeru kada pomisli da je malo zapeo i da mu baš i ne ide onako kako je zamislio.

Ono po čemu je Jelena, kao žena, zaista karakteristična je to da insistira na svomme lijepom prirodnom i jednostavnom izgledu. A ovih je dana na svome Instagram profilu obradovala svoje fanove, pa im je pokazala šta je to, pomalo i promijenila na sebi.

”Ispostavilo se da pet mjeseci možeš da živiš bez frizure. Poznajem djevojke koje mogu i druže da izdrže”, poručila je supruga Noleta Đokovića, ovo posljednje je označila kao cilj.

Jelena Đoković je, osim toga što je supruga Novaka Đokovića koji ove godine ponovo briljira na teniskim terenima, ujedno i majka dvoje maloljetne djece, ali i veoma uspješna poslovna žena. Promotee je prirodnosti, a pošto je veoma zauzeta sa svim tim svojim obavezama, oko Novaka, djece i poslova, frizura je najčešće ta koja mora da trpi, i da se na nju obrača najmanje pažnje

Ipak, ovih je dana Jelena našla vremena i za Frizera, pa je na neki način pokušala fotografijama i da dočara cijelu tu transformaciju.

Na Instagramu je objavila sliku iz frizerskog salona i otkrila sam njen početak. A onda je ubrzo pokazala rezultat svoje odluke.

Ono što je Jelena uradila sa svojom kosom je da ju je osvježila sa novim pramenovima, malo je skratila, ali fotografije govore više nego hiljadu riječi pa sami prosudite da li joj promjena godi ili se trebala strpiti još pet- šest mjeseci.