JAVNOST FRAPIRANA- ”SRBIJO ŠTA SI DOČEKALA”- Rijaliti zvijezda Jelena Golubović dobila novu diplomu- SADA ĆE ONA PO SUDOVIMA DA ODLUČUJE O LJUDSKIM SUDBINAMA (FOTO)

0

Poznato je da su rijaliti programi na ovim našim balkanskim prostorima veoma popularni i gledani. U posljednjih par decenija kroz mnoge formate rijalitija su prošli mnogi učesnici, poznati i manje poznati, sa manje ili više uspjeha. Jedna od onih koje javnost i gledaoci rijalitija baš i nisu mnogo voljeli, mada je pobijedila u jednoj sezoni Farme je Jelena Golubović.

Tako se ova rediteljka i bivša rijaliti učesnica na društvenim mrežama pohvalila sa svojom novom diplomom. Mnogi su ostali iznenađeni na ovu njenu objavu, i mnogi su komentarisali kako je Golubovićeva do jučer provocirala, te se skidala po rijalitijima, a sada je postala ovlaštena osoba za vođenje postupka medijacije, odnosno za vođenje postupaka za alternativno rješavanje sudskih sporova.

Tokom svoje rijaliti karijere, Jelena je bila poznata po raznim i mnogim svađama i sukobima sa drugim učesnicima, te je bila poznata i po nekim žestokim akcijama u krevetu.I dok su joj jedni upućivali čestitke za ovaj njen veliki uspjeh te su joj upućivali riječi podrške, sa druge strane su mnogi ostali zatečeni i iznenađeni, te su ovaj potez rijaliti zvijezde veoma oštro osudili: “Dokle ide ovaj svijet, užas!”, “Šta smo to dočekali???”