JAO, ŠTA IM RADI- BOSANSKU PARIS HILTON PROZVALI “NAJGLUPLJOM NA BALKANU” ZBOG OVE FOTOGRAFIJE- Influenserka novim snimkom sa zimovanja sada “trlja nos sirotinji

0

Instagram influenserka iz BiH Hana Hadžiavdagić Tabaković ovih je dana objavila snimak sa luksuzne destinacije, a mnogi su to vidjeli kao njenu osvetu za zlurade komenatare koje dobija na društvenim mrežama, sve češće.

 

Ona je imala tu nesreću da je zbog jednoga svoga nepromišljenog poteza zaradila titulu ”najgluplje na Balkanu” i to od strane Daily Maila- a koji je pisao o svemu tome. Zato je sve zaslužna njena fotografija na kojoj je sebi potamnjela kožu u znak protesta protiv rasizma, te se tako pokušala pridružiti trendu na Instagramu, a uz foto je napisala i poruku: “U rasističkom društvu nije dovoljno samo reći da nisi rasista. Treba glasno biti protiv rasizma”.

Čini se da su od toga trentka svi njeni postupci na društvenim mrežama bili pod posebnim objektivom, ali je sada bosanska influenserka sa jednim potezom pokazala da je sve to ne dotiče previše. Hana se snimala dok skija sa u kožnoj jakni sa šubarom na glavi, a u jednoj ruci nosi čašu sa vinom, dok je u drugoj kesa sa markom luksuznog brenda, a uz sve to ostavila je komentar “Šic dušmani, šic”.