JANINA DIJETA TOPI SALO, SMRŠALA 24 KILE, POLA JE NEMA! EVO šta je izbacila iz ishrane, kako OVO pre nismo znali?(FOTO)

0

U današnjem tekstu ćemo da obradimo temu koja je svim djevojkama i ženama izuzetno zanimljiva, a to je kako smršati pravilno, jako brzo, pri čemu se ne bi trebalo ugroziti vlastito zdravlje.

Više od 90% žena na svijetu odlučuje se na raznorazne rigorozne dijete, a da se pritome nikako nisu informisale detaljno o tome, odnosno nemaju pojma kako će neka dijeta uticati na njihov organizam i kakve će efekte na kraju da ima.

Mnogo osoba, koja pak novcem pokušava riješiti taj problem, dakle raznim estetskim zahvatima, također nisu ništa puno bliže zdravom rješenju. Sve to može krenuti pogrešnim putem, kao što je to bio slučaj kod oca Darka Lazića koji je na kraju i umro zbog ove operacije.

Ali, kako ne biste lutali, najbolja je opcija poslušati savjete osoba koje su na prirodan način i bez previše muke riješili problem viška kilograma, a jedna od tih osoba je Jana Todorović.

Jana je za vremenski period od svega 3 mjeseca uspjela da izgubi čak nevjerovatnih 14 kilograma, u ljetos je shvatila da ima 82 kg što je, za njenu visinu, ipak previše. Počela je da konzumira više kuhanu hranu, izbacila pritome skroz prženo, kao i slatkiše, što joj je definitivno u početku teško palo.

Za doručak ona jede jogurt, voće i žitarice, za ručak neko kuhanje, dok se večera sastoji od voćkica i malo bijelog mesa.

Probajte i vi.