JANA IMA DVORAC U NJEMAČKOJ, KUPIO JOJ SVEKAR: Kraljevski sređeno, SLIKE OD KOJIH ĆE VAM SE ZAVRTJETI U GLAVI

0

Pjevačicu Janu Todorović vrlo rijetko možemo vidjeti u televizijskim emisijama , ali je ona i dalje jako aktuelna u klubovima širom dijaspore , ali isto tako i na raznim privatnim slavljima. Ono što većina ne zna je to da je njeno pravo ime zapravo  Dragana Stanojević , a da je prezime Todorović od njenog supruga.

 

Jana Todorović je veliku pažnju skrenula na sebe , kada se saznalo da ona posjeduje ogromnu vilu , koja vrijedi nekoliko miliona eura , a sada su mediji otišli malo dalje , te su otkrili bogato porijeklo Janinog muža , za kojeg je pjevačica udata još od 1995 godine.

Janin svekar je Sveto Todorović , koji ima veliku poslovnu imperiju kako u Njemačkoj , tako i u Srbiji , a poznato je i da Sveto ima ogromne vile , auto parkove , te kuće sa spratovima prepunim odjeće i obuće , koji više liše na tržne centre. Jana je istakla da je njen svekar kupio dvorac u Njemačkoj. Pjevačica je istakla da je on pošteno radio i ulagao u pametne stvari. Jana je istakla da je dvorac kraljevski sređen , te da se u kompleksu dvorca nalazi i jezero i iz dvorca čamcem može da se uplovi u njega.