JAHTA OD 6.000.000 €, 6 SPAVAĆIH SOBA Zavirite u unutrašnjost Breninog BRODIĆA! Na mermernom STOLU guta evrića, a tek kako se JEDE

0

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović posjeduju vlastitu jahtu koja prema pisanju medija košta oko 6.000.000 eura. Iako puno govori o njoj, sama pjevačica otkrila je da ima šest spavaćih soba i za sada nisu pokazali kako će izgledati cijeli brod i interijer.

Jahtu smo do sada mogli vidjeti samo izvana, a njezina prijateljica Mirjana Antonović objavila je fotografije interijera na društvenoj mreži Facebook. Dnevni boravak je prostran, s velikim televizorom, a na mramornom stolu, osim slatkiša i voća, vidi se i novčanik pun eura. Jedna od spavaćih soba ima čak i svoju kupaonicu, a svaki detalj je promišljen, pa su ručnici brendirani u nijansama pločica.

“Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela” – rekla je Brena u ranijem intervjuu.