“Ja sam potpisao ugovor iz inata!” Sastao se sa Milicom i Željkom u tajnosti, pa otkrio detalje oko ulaska: Svi u šoku zbog ovog priznanja…(FOTO)

0

Danas moramo da se prisetimo kako je kroz svih ovih pet godina koliko traje ova rijaliti program po imenu Zadruga bilo raznih dešavanja unutar imanja u Šimanovcima. Tu se svake godine dešavale neke preljube, nemoralne stvari, ali kako kažu neki učesnici, ko god uđe u ovaj rijaliti format nije svetac i na neki način ima nešto u sebi što je zanimljivo ili ima prljavu prošlost.

Sada se oglasio Edo Fetić, koji je poznatiji kao ljubavnik Dragane Mitar. Edo je pre Dragane setimo se imao porodicu, kao i Dragana, međutim oni su se našli i tako je počela priča o gospodinu “torti” iz Novog pazara. Tako je on rekao kako su ga pozvali da potpiše ugovor, ali da je on mislio, šta da radi. Kada su svi počeli da govore da ne potpisuje ugovor, da je bolje da bude kući, odlučio e da ode i da ugovor potpiše iz inata kako kaže sastao se sa Milicom i Željkom u tajnosti i završio sve vrlo brzo.