Ja i moj čovjek ušli u štalu kod našeg konja: Bila sam pjana k’o zemlja. Stomak mi sada nenormalno raste, TRUDNA SAM! Šta je ovo, ko je otac? Ultrazvik pokazao OVO (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Ja i moj čovjek ušli u štalu kod našeg konja: Bila sam pjana k’o zemlja. Stomak mi sada nenormalno raste, TRUDNA SAM! Šta je ovo, ko je otac? Ultrazvik pokazao OVO (FOTO)

Za danas smo vam pripremili jednu vrlo bizarnu, neobičnu i prosto nevjerovatnu priču koja je najbolji dokaz da opijanje nikako nije dobra ideja. Kada se čovjek napije, on tada počinje da gubi svjesnost o vremenu i prostoru. Iz tog razloga mora da postoji granica kada se pije alkohol, ali je to vrlo teško objasniti običnom narodu. Ljudi naprosto vole da eksperimentišu sa svim i svčim, a o posljedicama se razmišlja tek kasnije.

Ova današnja priča govori o jednoj ženi iz Arkansasa koja se toliko napila da nije bila svjesna svega što je radila. Tako je zajedno sa svojim mužem uradila jednu jako veliku glupost. Ovako nešto može pasti samo mortus pjanim ljudima na pamet. Naime, ona je objavila status gdje je opisala kako se sa svojim suprugom toliko napila, da su se oboje pijani odgegali do štale gdje su došli na genijalnu ideju da imaju intimne odnose. Međutim, tu nastaje problem.

Posljednje čega se ona sjeća jeste nagovaranje njenog supruga da joj dopusti da proba sa konjem. Nakon toga, prema njenim tvrdnjama, ničega se više ne sjeća. To je bilo prije otprilike 2 mjeseca, a od tada je uočila neke bizarne i čudne simptome. Trudna je. Međutim, sada se nalazi u nedoumici, jer ne zna ko je pravi otac njenog djeteta, konj ili njen muž. Kako će to da bude prihvaćeno, na šta će to ličiti? Kako je rekla ne smije da ode kod ginekologa na pregled jer se stidi.  Kakvo je vaše mišljenje o ovoj krajnje bizarnoj situaciji?

Oglasi – Advertisement