IZVUKLI “KAPITALCA” OD DVA METRA IZ KANALIZACIJE: Radnici ŠOKIRANI prizorom u naselju Vojvode Vlahovića! (FOTO)

0

Problem gradskih voda i kanalizacija je u Srbiji konsantna tema i mogi imaju psola oko ovoga. U odvode se svašta trpa, a pre neki dan Alo.rs je napisao članak i pkoazao sa čime se sve susreću građani Novog  Sada.

Osim što štete svojim kućama i odvodima, također naprave jako puno posla ljudima koji rade u komunalnom, kojeg je ponekad teško odraditi.  U Beogradu se desila skoro pa nestvarna priča, u ulici Miodraga Živanova, gdje je prijavljeno veliko zapušenje, a u odvodu je pronađen „kapitalac“, velika drvena fosna koja je bila duga dva metra.

“Ovaj trofej ulazi u anale neuslovne kanalizacione mreže u naselju Vojvode Vlahohića, jer do sada se nije nikad ništa slično desilo. Pored kapitalnog ulova, izvučeno je milijardu vlažnih maramica koje bahati i neobrazovani stanovnici naselja bacaju u kanalizacionu mrežu, uopšte ne razmišljajući,. i time rizikuju zapušavanje prvo svoje kanalizacije u stanu, zgradi, ulici”, napisano je na Iinstagramu na profilu Moje naselje.

Iz komunalnog još jednom savjetuju da se vlažne maramice ne bacaju u odvode, jer su one prave ubice odvoda u novom dobu.