IZVADILI MU RIBU IZ DEBELOG CRIJEVA: Ludi kinez tvrdi kako je slučajno SJEO NA NJU – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

IZVADILI MU RIBU IZ DEBELOG CRIJEVA: Ludi kinez tvrdi kako je slučajno SJEO NA NJU

Svjedoci smo raznoraznih bizarnih priča koje su vezane za ljude i njihove dogodovštine. Tako vam u današnjem članku donosimo jednu prije svega bizarnu priču koja se tiče jednog kineza. Naime pacijent se javio u bolnicu u kineskoj provinciji Guangdong početkom ovog mjeseca nakon što je osjetio jak bol u stomaku. Doktori su ga nakon toga poslali da uradi nalaze koji su otkrili uzrok njegovog problema. Bila je to slatkovodna riba.

Šokirane medicinkse sestre su upitali 30- godišnjaka šta mu riba radi u anusu, a on im je tada odgovorio da je sasvim slučajno sjeo na nju. “Da li vi mislite da sam ja idiot?” navodno ga je upitao jedan od doktora. Slatkovodna riba je bila prevelika da se izvadi pomoću endoskopa, pa su je morali odstraniti hirurškim putem. Prilikom operacije su uvidili da su njene bodljikave peraje probile stijenku debelog crijeva ovog nesretnog Kineza. Sa snimke operacije se može vidjeti kako je osoblje koje je prisustvovalo samoj operaciji pozlilo od nesnosnog smrada.

Za sada još uvijek nije poznato na koji način je riba završila u anusu i da li je bila živa ili mrtva prilikom umetanja. Doktori su inače pronalazili neobične predmete u rektumu muškarca, pa su na taj način prošle godine pronašli kašike i veliki broj božićnih ukrasa. Ovo je jedna zaista nevjerovatna priča od koje su se mnogi zgrozili na samu pomisao da neko u sebi ima tako nešto. Da li vi imate neki komentar na ovu krajnje bizarnu priču?

Oglasi – Advertisement