Izluđivala Me Prašina U Stanu, A Onda Mi Je Rođena Svekrva Dala Ovaj Recept – Sad Kuću Čistim Jednom U 30 Dana, Sve Blista (Savjet)

0

Živimo u vremenu koje je brzo , i malo ko od nas ima vremena a neke velike kućanske poslove , odnosno za čišćenje kuće i generalno spremanje. Mnogi kupuju razna hemijska sredstva za čišćenje , a ona osim što su štetna za zdravlje , ne daju veliki učinak što se tiče čišćenja.

 

Naime , mnogi zanemaruju prirodna sredstva za čišćenje , koja su od velike važnosti , jer osim što ćemo ušetediti novac , imat ćemo i čistu kuću , a to nam je ustvari i cilj. U današnjem članku vam donosimo jedano prirodno sredstvo za čišćenje.

Sve što vam je potrebno je 10-15 kapi nekog po želji eteričnog ulja , zatim šoljica vode , dvije kašike maslinovog ulja , pola šoljice alkoholnog sirćeta. Sirće pomaže pi čišćenju , a eterično ulje će vam pooći da se prašina vežeza krpu. Sve sastojke sastavite i ulijte u jednu bocu koju ćete koristiti svaki put kada čistite kuću. Prije upotrebe bocu je potrebno protresti.