Izgubljena djevojčica princeze Dajane: Rijetko ko je se sjeća, a ovdje je ona sada

0
90

Princeza Dajana je imala tragičan završetak života 1997. godine, a kao što to svi znaju uzrok toga je bila saobraćajna nesreća. Iza cijelog njenog života je ostalo toliko tajni da mnoge od njih nisu danas izašle u javnost, a niti ih puno ljudi zna. Može se reći da je dosta toga ostalo misterija koju niko ne zna.

Ona je imala jednu od izgubljenih kćerki koje se rijetko ko sjeća, a njeno ime je Avanti, djevojčica iz Indije koju je princeza Dajana “usvojila” kada je ona bila jednom od svojih putovanja. Princeza je bila u postjeti 1992. godine u Indiji, a Avanti je vodila za tradicionalni ples kada je bila obučena u indijsku tradicionalnu nošnju.

Cijela ova priča je zapravo jedan dokaz da se život može promijeniti iz temelja, a tome je svjedok Avanti. To govorimo zbog toga da ju princeza Dajana nije usvojila, onda niko ne zna kako bi njen život tekao i kroz šta bi sve morala da prođe. Naravno, Dajana nije mogla da usvoji svu tu djecu koja prolaze kroz isto, ali je barem pomogla njoj.

Dajana je bila poznata po tome što je dosta toga radila na svoju ruku, a što nije baš bilo po propisima. To znači da je ona otišla protivno svim pravilima i protokolu kada je uzela u krilo ovu djevojčicu od 3 godine u to vrijeme. Tada joj je ona rekla da nema kćerku, ali da je od toga dana ona njena kćerka. Danas je Avanti jedna prava djevojka koja ima 28 godina, a inače je učiteljica u osnovnoj školi, te daje časove plesa.