“IZGUBILA SAM 20.000 EVRA” Zvezda Granda kojoj su nudili slavu u zamenu za odnose otkriva tajne estrade: Upletene i STARIJE KOLEGINICE

0

Jedan od članova žirija “Zvezda Granda”, Dragan Stojković Bosanac, prije nekoliko godina je kao veliki potencijal vidio Biljanu Bibu Sulimanović. kkao je i sam ispričao jednom prilikom, od nje je očekivao mnogo, ali ga je lijepa pjevačica iz Jakova na samom kraju razočarala jer nije uspjela da iskoristi svojih pet minuta slave. “Bezgranično je talentovana i lijepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili veliku pjevačicu kakva može da postane radom i trudom.” rekao je svojevremeno Bosanac.

Ovom povodom za srbijanske medije oglasila se Biljana te je istakla kako ne želi preko kreveta da dođe do svoje velike karijere. “Kada sam rekla da nisam neko ko će da bude sa nekim preko kreveta, tako sam i mislila. Meni je jako žao što sam uopšte došla u situaciju da mi neko nudi tako nešto, kako bi postigla napredak u svojoj karijeri. Bilo je to na indirektan način jer kukavice nisu imale smjelosti da mi to kažu u lice. Ostatak teskta možete pročitati ovdje.