IZBJEGAVA NA SVE NAČINE DA PRIZNA VANBRAČNOG SINA, A OVO JE ZAKONITA KĆERKA MIROSLAVA ILIĆA- Krije je kao zmija noge- POJAVILA SE I NJENA PORODIČNA FOTOGRAFIJA (FOTO)

0

Mnogi od nas znaju da pomisle kako su naše estradne zvijezde ljudi koji nemaju problema, a zabaoravljamo o da su svi oni od krvi i mesa, itekako skloni da čine i loše i pogrešne stvari. Sve do skora se redovno pisalo i o popularnom pjevaču Miroslavu Iliću. On se već godinama sudski bori da odbije da da svoju DNK koja bi dokazala da je on otac sina svoje bivše ljubavnice Mirjane Antonović.

Mnoge njegove kolege ga osuđuju zbog toga, a neki poput Lepe Brene su i otvoreno stale na stranu njegove ljubavnice. Mnogi zbog toga zaboravljaju da Miroslav ima zakonitu kćerku Mariju, koja je udata za političara i danas se preziva Šutanovac. Njen suprug Dragan Šutanovac se bavi politikom i zajedno imaju djecu kojima je Miroslav djed i često se viđaju.

Marija i nije često u kontaktu sa ocem, jer su oboje u velikim obavezama, ali čini se da Mirolsav nije loš djed, pa su unuci često kod njega i njegove žene, što je donekle i ironično, kada se zna koliko izbjegava da prizna bilo kakvu vezu sa svojim vanbračnim sinom.