“Izbacio sam svoju smotanu, beskorisnu ženu na ulicu: Kada sam saznao da je ponovo trudna i da opet neće biti sposobna da mi rodi sina!- Moja mama se slaže sa mnom i rekla mi je ovo (FOTO)

0
2420

Mnogi muškarci na svijetu, zbog običaja, zbog tradicije, ali  najčešće zbog primitivnog načina razmišljanja , kada dobijaju djecu ne priznaju ništa osim sina, i tako se i ponašaju prema svojim ženama. Ako im rodi sina, onda je ona za njih kraljica, a ako im podari kćerku, sve pada u vodu, a mnogi muškarci se nakon toga ponašaju skoro pa divljački, kao i ovaj muškarac koji je pokušao da opravda neke svoje postupke putem društvenih mreža:

” Kada sam konačno prije 6 mjeseci saznao da ću možda konačno ovaj put postati otac pravog djeteta, odnosno sina, a ne ponovo djevojčice, svojoj sam ženi dao svaki mogući ugođaj. Šta god da je htjela imala je, nikad joj ništa nije falilo, stalno sam je mazio i njegovao je. A znate li kako mi je ona vratila za sve to? Saznao sam da će ponovo roditi djevojčicu. Moja mama zna da pomoću viska odredi spol djeteta i kada mi je na naše veliko razočaranje rekla da će po treći put biti djevojčica, nisam mogao više da trpim.”

Dalje on u svojoj priči objašnjava koji su bili sljedeći njegovi, primitivni postupci, i što je najgore, on u svemu tome ne vidi ništa loše:

” Jutros sam joj spakovao stvari i izbacio sam je iz stana, zajedno sa naše dvije kćerke. Ne treba mi takva jedna smotana i jadna žena u kući. Ona je naprosto sramota za ženski rod. Kroz nekoliko sati mi se javio drug i pita da li je istina da sam najurio svoju ženu iz kuće, i šta je pravi razlog za to. Kada sam mu ispričao šta se sve izdešavalo, rekao mi je da treba opet da razmislim jer je napolju ipak virus, i situacija nije nimalo bezazlena. Ma neka je pojede virus ako se mene pita, suze jedne neću pustiti za njom.”

I dalje, na kraju priče on je napravio zaključak sa kojim je izazvao gnjev mnogih ljudi koji su mu poželjeli sve najgore u životu:

”Lako je njemu govoriti, njegova žena je savršena. Rodila mu je dva sina, zdrava, prava, pametna, a ja sam sam na ovom svijetu. Nakon što sam pričao sa svojom majkom, rekla mi je da sam pravilno postupio i da će mi ona naći pravu ženu za mene, koja će mi konaćno roditi sina. I to pravog nasljednika, onako kako dolikuje.”