IZBACILA GA IZ KUĆE: Kad Su Čuli Šta Mu Je Govorila, Svi U Čudu OSTALI – PUKLA SKROZ NA SKROZ (FOTO)

0

Snežana Đurišić je jedna od najvećih dama na estradi , i sa tom konstatacijom se mogu mnogi složiti. Ona je pjevačica koja već decenijama traje , i uvijek je držala do sebe , uvijek izgledala umjereno lijepo i elegantno i nikada nije pretjerivala  u bilo čemu.

 

Snežana je izgradila zavidnu karijeru , prepunu hitova , koji su i danas popularni. Kada je u pitanju Snežanin privatni život , zna se da ona pokušava na sve načine da svoju privatnost drži dalje od očiju javnosti. Međutim svi su primjetili neke pozitivne promjene na njoj , otkako je u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Njih dvoje su već godinama u vezi , mada su mnogi pokušavali da ih razdvoje , podmećujući razne skandale i afere , ali oni su opstali. Snežana je zaustavila sve svoje aktivnosti vezane za koncerte i nastupe , zbog korone , a i na snimanju Zvezde Granda ide sa velikim oprezom. Kada je u pitanju Vanja , Snežana ga kada dođe kući tjera odma na kupanje , jer je svakodnevno u kontaktu sa mnogim ljudima . Kda je na dežurstvu 24 sata , tada spava u drugoj sobi jer Snežana je jako oprezna ,kada je u pitanju korona virus.