Izašla iz kuće na Dedinju, JEDVA STOJI NA NOGAMA! Noge joj se ODUZELE, koristi štake! Komšije u šoku kad SU JE VIDJELI(FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Izašla iz kuće na Dedinju, JEDVA STOJI NA NOGAMA! Noge joj se ODUZELE, koristi štake! Komšije u šoku kad SU JE VIDJELI(FOTO)

Posljednja dešavanja među poznatim osobama su totalno zabrinjavajuća, korona virus je zakucala i na njihova vrata, te više niko nije siguran. Sada opet loše vijesti, i to iz Beograda, jer je na Dedinju uslikana poznata osoba koja je bila na štakama i niko nije mogao da vjeruje da se radi o njoj.Naime, poznato je da na Dedinju živi dosta poznatih osoba, ali je rijetko ko znao da tamo živi i Anđelka Prpić koja je poznata iz humorističkog dueta “Andrija i Anđelka”. Naime, ona je iz kuće jedva došepala do svoga auta, i bila je na štakama što je apsolutno sve iznenadilo. Još se nije oglasila i ne zna se koji je glavni razlog njene povrede.Inače, oni su prošle godine prestali sa snimanjem svoje emisije, a AAnđelka se sada posvetila sebi i svojoj porodici, te ponekad uradi neku predstavu, koja je njena prva i prava ljubav. Volite li vi Anđelku? 

Oglasi – Advertisement