Ivana kupila sako u second hand radnji: “Kad sam ga donela kući i gurnula ruku u džep, videla sam poruku…” SLEDILA MI SE SVA KRVI U ŽILAMA! (FOTO)

0

Za danas donosimo jendu jako zanimljivu priču, a radi se u kupovini odeće. Kada je u pitanju kupovina odeće, neki biraju skupe radnje, dok neki idu da kupe u second hand radnjama, što je sasvim normalno danas.

Mi ovde danas prenosimo jednu priču žene koja je ostala bez teksta kada je došla nakon kupovine kući i videla poruku koja se nalazi u sakou koji je kupila taj dan. Kako je rekla svaki put kada kupi tako nešto, ima običaj da opere, bilo gde da je kupi i sada je krenula da pregleda na koliko stepeni se pere koji je kupila i našla je poruku vlasnice tok sakoa.

Na tom je papiriću pisalo “Sahranite me u ovom”, a samo zamislite da su njena deca prodala sve to, ili dala nekome, da niko ni ne zna ko je vlasnica bila, ali joj se želja na kraju nije ispunila. Nije nikako mogla da živi s tim pa je odlučila da vrati sako u radnju gde je i kupila, i ispričala je sve šta se desilo. Povrat novca nije ni tražila, samo je željela da ta žena počiva u miru.