ISTINA JE, IMALI SMO ŽESTOK ODNOS! ŠOK PRIZNANJE FATALNE MASERKE TRESE SRBIJU: Bio mi je rođendan, popili smo piće i zaspali – A ONDA JE PRESTAO DA DIŠE!

0

Vijest o smrti Vidoja Risovića u 44. godini života od srčanog udara nedvojbeno je i dalje izazivala zanimanje javnosti u zemlji. Podsjećamo, poznati srpski istoričar preminuo je  na stolu za masažu kod Zvezdare u Beogradu.

 

Nikolina Pišekm njegova supruga bili su s djecom, kćerkom Unom Sofijom, u Zagrebu. Kada je čula jako loše vijesti, odmah je odjurila u Beograd, gdje su njegova prva supruga  i kćer bili s policijom u stanu na mjestu događaja tijekom očevida.

Proteklih mjeseci bio je zapušten, očito se udebljao koji kilogram i puno pio, a razlog njegovog ponašanja niko ne zna. U protekla 24 sata informer.rs pokušava saznati tko je tajanstvena maserka s kojom Vidoje gotovo svake sedmice radi 3 posebne masaže? DB su bili njezini inicijali, a kako je rekla, večer prije rođendana popili su malo vina. Kako je ispričala policiji, nakon što su zaspali, spavali su normalno i on se apsolutno nije žalio na bilo kakve probleme.