Ispovijest žene koja se 30 godina nije okupala, čak niti malo oprala: Muž je na koljenima moli da se okupa, ali ona to ne želi i to iz ovih razloga (FOTO)

0
3096

Većina ljudi zna da je čistoća pola zdravlja, te da je higijena veoma bitna, osim za zdravlje i da čovjek izgleda lijepo i uredno. Poznato je da su žene veoma sklone da itekako paze na svoju higijenu, pošto one imaju neke posebne potrebe i famozne ženske stvari, tako i svaka žena mora na poseban način da brine o svojoj higijeni, te sve one moraju da se češće tuširaju ili peru. Ipak sve ovo ženi o kojoj govori ovaj tekst ne predstavlja ništa, jer ona se, po sopstvenom priznanju nije prala više od 30 godina, a ona je svoju ispovijest podijelila i na društvenim mrežama:

“Moj muž me bukvalno na koljenima moli da odem da se okupam, ali meni se stvarno ne da, nije mi do toga, i odbijam to učiniti. Ne volim sapun i ništa što miriše, hemikalije. Ja čak veoma rijetko i svoje ruke perem, samo kad baš moram. Kad se stvrdne koža pa ne mogu da pomičem ruke. Ali i to prilično rijetko, možda jednom mjesečno. Ni slučajno svaki dan, nema šanse. Ja sam forumu htjela provjeriti da li ima ikog sličnog meni na ovom velikom svijetu, nemoguće da samo ja ne volim sapun.” – postavila je pitanje ova zaista čudna žena, ali je uskoro dobila veliki broj odgovora, ali svakako ne one kojima se nadala

Pretežno su svi komentari na njenu objavu bili negativni, i niko nije mogao da shvati njenu zaista ružnu životnu naviku, a mnogi su joj napisali da se i životinje ponašaju bolje od nje kada je higijena u pitanju, a ova žena se požalila da joj i njen muž sve češće prebacuje da mu smrdi te da mu se gadi, ali ona je mišljenja da on nju samo više ne voli, a kao dokaz za to je navela da je otjerao sve životinje sa njihove farme sa kojima se voljela družiti, čak i ptice, te da ona iz tog razloga ne želi više da spava sa njim, mada ne vjerujemo da mu to baš teško pada.