Ispovijest mladenke iz pakla: Htjela je raskošno vjenčanje i da joj sve zvanice donesu 1.500 dolara u koverti- Nisam ja jeftina k***a, i na kraju ostala u čudu

0
119

Susan iz Amerike je cijeli život sanjala raskošno i glamurozno vjenčanje na tropskom ostrvu u Venecueli, ali da bi se to izvelo, svaki gost je trebalo da da 1.500 dolara!

Naravno da većina gostiju nije pristala na tu soluciju pa je Susan stoga odlučila da prekine sve moguće odnose sa tim ljudima, ali i sa svojim vjerenikom, te je umjesto vjenčanja krenula na put po južnoj Americi, a razloge za ovakav svoj postupak je objasnila svojim statusom na Facebooku.

Počela je svoju priču tako što je objasnila da se u svoga vjerenika zaljubila kada je imala samo 14. godina, dok je on imao 18. Ubrzo su se i vjerili, a onda još brže dobili i dijete. Priznala je da su godinama štedjeli za njihovo vjenčanje iz snova, ali nikada nisu bili u situaciji da skupe dovoljno novca za to.

“Zato smo tražili da nam gosti doniraju 1.500 dolara. Naglasili smo da ne treba da dolaze na vjenčanje ako ne možete donijeti. To je nešto čemu prisustvujete jednom u životu. Šta je 1.500 dolara? To je cifra kućnog budžeta, čula sam da ljudi traže i puno više”, napisala je ona u statusu i time zgrozila veliki broj ljudi.

Međutim, tu nije kraj Suzanine priče. Ona kaže da se veoma trudila da objasni ljudima njen zahtjev ali niko nije želio da je sasluša do kraja i nikome se nije svidjela ta ideja.

“Odjednom su svi počeli da odustaju, uključujući moju kumu. Moju najbolju prijateljicu iz djetinjstva. Moja porodica”, žalila se ona.

Njen vjerenik ipak i dalje nije odustajao od vjenčanja pa joj je predložio da se vjenčaju u Vegasu i tako raskošno vjenčanje u Venecueli zamijene malo manje raskošnim vjenčanjem, mnogo bliže kući i njihovim prijateljima.

“Nasmijala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav ozbiljan. Želio je jeftino, odrpano venčanje u Vegasu. Je li on normalan? Kao da sam ja nekakva jeftina ku.va. Nazvala sam svoju kumu i isplakala se, a ona mi je, umjesto da mi pokaže saosećanje, rekla da tražim previše i da bi trebalo da se držim budžeta. Samo sam htela da budem Kardašijanka na jedan dan. Nazvala sam je lošim izgovorom za prijateljicu i spustila joj slušalicu”, otkrila je ona.

Čak su i Suzanine djeveruše zahtjevale povrat novca od nje, akoje su joj one dale za vjenčanje, ali ona je to odbila smatrajući da je preživjela i suviše veliki stres da bi im tako nešto udovoljila

“Prijateljski podsjetnik za vas. Ne posjedujete me. Sve vas zmije sam izbacila iz svog života”, zaključila je u najmanju ruku čudna mlada iz pakla.