Isplivao cjenovnik Tijane Ajfon: Starleta za sedam dana zaradi basnoslovnu sumu, a evo koliko zaradi za noć!

0

Usluge naplaćuje po formiranom cjenovniku! Naime Tijana Ajfon (28), koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku i to sa još tri djevojke, vodeći ih na masovne orgije sa 26 muškaraca. Ona je odavno poznata u krugovima takozvane “turbo prostitucije”.

Turbo prostitucija – za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali takođe i u kojoj je i diskrecija mnogo veća – zapravo podrazumjeva balkansku kombinaciju starleta i zvjezdica “u pokušaju”, eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, i to sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, dakle onim koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale “trofejima”.
Kako mediji doznaju od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć čak oko 500. To je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, takođe da li u njemu učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju njihove stalne mušterije i koliko su “zahtjevne”.


Na primer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 evra za cijelu sedmicu, ali zahtjeva smeštaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: pa tako od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona – kaže izvor za medije a koji je htio da ostane anoniman.